Website laten maken in Wijdemeren

Een website die nooit veroudert.

  • Scoor hoog in Google (SEO)
  • Geen technische kennis nodig
  • Doorlopend nieuwe functies en updates
  • Zeer gebruikersvriendelijke websitebouwer
  • Slechts 19,95 per maand
  • Gratis helpdesk
video afspelen

Slimme website van Platform Pro

Een website die klanten aantrekt in Wijdemeren en omgeving.

Slimme website in Wijdemeren

Eenvoudig in gebruik

Met de slimme websitebouwer maak je je eigen website in een handomdraai. 

Mooi op elk apparaat

Je website wordt automatisch geoptimaliseerd voor mobiel en tablet.

Responsive webdesign in Wijdemeren
Hoog in Google in Wijdemeren

Zoekmachine vriendelijk

De nieuwste technische slimmigheden om hoog in Google te komen.

Webshop met iDeal

Verkoop producten, cursussen, trainingen en meer via je website.

Webshop laten maken in Wijdemeren
Website laten maken in Wijdemeren

Uitbesteden of zelf doen

De keuze is aan jou. Platform Pro heeft vaste lage prijzen, dus geen uurtje factuurtje. 

Gratis helpdesk

Snel antwoord op al je vragen en we sturen je handige instructievideo's om van te leren.

Goede support voor je website in Wijdemeren
Platform ProNormale webdesignerNormale web designer
Geen hoge opstartkosten-
Nieuwe functies en innovaties-
Geoptimalseerd voor Google-
Webshop in een handomdraai-
Zelf je hele website aanpassen-
Snelle webhosting inbegrepen-
Updates en support inbegrepen-
Professioneel design

Meer klanten uit Wijdemeren via je website?
De website software is zo ingericht dat je het maximale rendement uit je website haalt. Via slimme formulieren en slimme landingspagina's laten bezoekers gegevens achter op je website zodat jij contact met hen kunt opnemen. Daarnaast richten we een e-mailprogramma voor je in waarmee je een automatisch traject van e-mails kunt starten.

Razend snelle laadtijden
Uit onderzoek blijkt dat bezoekers maximaal zo'n 3 seconden willen wachten voordat de pagina is geladen. Als het langer duurt klikken ze je website weg. Het is dus belangrijk dat je website zo snel als mogelijk is. Als je gebruik maakt van onze website software gaat je website van 0 tot 100 in 1,5 seconde.

Zoekmachine vriendelijk
Je wilt natuurlijk dat je website goed gevonden wordt in Google. Daarom hebben we allerlei slimme technieken ingebouwd waarmee je kunt scoren in Google. En deze blijven we natuurlijk steeds toevoegen, want Google verandert regelmatig het algoritme. Deze veranderingen wordt automatisch aan je website toegevoegd.

Mooi op elk apparaat
Meer dan 50% van de bezoekers komt tegenwoordig op je website via hun smartphone. En dit aantal blijft jaarlijks stijgen. Bij Platform Pro is je website is automatisch mobielvriendelijk met onze slimme website software. Dit is ook erg belangrijk voor je vindbaarheid in Google.

Beveiligde SSL verbinding
Je website is beveiligd met een SSL-verbinding. Dit betekent dat er https:// voor je domeinnaam komt te staan. Hierdoor is de verbinding tussen de bezoeker en website veilig. Ook hecht Google hier waarde aan waardoor je positie in Google verbetert. 

Een helpdesk waar je blij van wordt
De kans dat je één of meer vragen over je website hebt is 100%. Het is dan fijn dat je goede support hebt die niet alleen je vragen beantwoord, maar je vraag ook proactief oplost. Stuk voor stuk zijn onze klanten erg tevreden over de support die ze krijgen bij vragen over hun website.

Inclusief snelle webhosting
De webhosting van je website is van grote invloed op de snelheid van je website. Goedkope webhosting zorgt ervoor dat je website traag laadt. Daarom is snelle webhosting ingegrepen bij Platform Pro. Zo garanderen we dat je website snel laadt.

Webshop
Maak je webshop in een handomdraai. De software van Platform Pro is helemaal afgestemd om snelheid en conversie. Ook is het mogelijk allerlei koppelingen te maken met externe systemen of de functionaliteiten uit te breiden. Dit maakt je webshop schaalbaar!

Voordelen Platform Pro

Wil je een website laten maken in Wijdemeren? Als je gebruik maakt van de service van Platform Pro, kun je al binnen twee weken online! Je website wordt gemaakt door een marketeer die snapt hoe je van websitebezoekers klanten maakt.

100% tevredenheidsgarantie

Winstgevende website

Meegroeigarantie uniek

Geen gedoe

Offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder in en ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw website in Wijdemeren.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Video: Kijk hoe het werkt

video afspelen

Vragen?

Heb je een vraag? Of wil je gewoon even sparren? Dan kun je me bellen op 085 04 70 657 of mailen naar maurits@platformpro.nl

Even sparren over jouw website?

Korte belafspraak van zo'n 10  - 20 minuten om even te praten over jouw website en marketing. Gewoon vrijblijvend natuurlijk. 

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten zeggen

Andrea

Ik ben uitermate tevreden over Maurits en Platform Pro. Hij heeft een prachtige website voor me gebouwd en hij is super behulpzaam. Hij beantwoordt je vragen direct en is bereid de extra moeite voor je te doen. Ik ben 2 jaar op zoek geweest naar een goede webbouwer en ik raad Maurits van Platform Pro zeer aan. Maurits, super bedankt voor de prachtige website en je toegankelijkheid en hulp!

Marieke

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Platform Pro en ben blij dat ik het omzetten van mijn website aan hen heb uitbesteed. Maatwerk, snelle reacties op mails en vragen die ik heb. Er wordt pro actief meegedacht, korte lijnen en mijn vindbaarheid op zoekmachines is uitstekend. En dat voor een schappelijk prijs. Super !

Anja

Ik ben heel blij met m'n prachte site. Maurits is goed in het vertalen van je wensen. De website is gebruiksvriendelijk. Zelf bij houden is absoluut geen probleem. Bij vragen is Maurits beschikbaar. Dus een echter aanrader!!!!

Philip

Mijn ervaring met Maurits van Platform pro is super! Hij heeft een mooie webshop voor ons gemaakt. Doordat hij goed luistert naar de wensen van de klant en de lijntjes kort zijn, is het prettig om met hem samen te werken. Zelf kwam hij met uitstekende suggesties, waardoor het een mooie overzichtelijke site is geworden. Bedankt! Ik raad iedereen aan om voor Platform Pro te kiezen!

Lokale SEO

Lokaal gevonden worden in Wijdemeren

Goed lokaal gevonden worden in Wijdemeren, een aantrekkelijk webdesign, en het laten bouwen en hosten van een website zijn cruciale aspecten voor het succes van jouw website. Of u nu een kleine lokale onderneming bent in het winkelcentrum in Wijdemeren of een groter bedrijf met een regionale focus rondom Wijdemeren, het is van groot belang om online vindbaar te zijn voor potentiële klanten in jouw directe omgeving.

Lokale SEO, ofwel lokale zoekmachineoptimalisatie, is essentieel om lokaal gevonden te worden. Dit houdt in:

  • Het optimaliseren van je website met relevante zoekwoorden.
  • Het claimen van uw bedrijfsvermeldingen op platforms zoals Google Mijn Bedrijf en het verzamelen van positieve recensies van tevreden klanten.
  • Een snelle website via caching technieken en snelle webhosting.
  • Een aantrekkelijk webdesign waarbij websitebezoekers snel en makkelijk gegevens kunnen achterlaten.

Kortom, een slimme website! Een website laten bouwen en hosten kan vrij snel complex en technisch worden.  Platform Pro is een professioneel webdesignbureau die je helpt met een slimme website in Wijdemeren inclusief snelle webhosting en updates, backups en een waterdichte beveiliging. 

Over Wijdemeren

Wijdemeren is een gemeente in de provincie Noord-Holland, Nederland. De gemeente Wijdemeren is in 2002 ontstaan door een fusie van de gemeenten Loosdrecht, 's-Graveland en Nederhorst den Berg. Wijdemeren is bekend om zijn prachtige meren, waaronder de Loosdrechtse Plassen, en zijn rijke historie. De gemeente Wijdemeren biedt een breed scala aan recreatieve activiteiten, zoals zeilen, vissen en wandelen. Daarnaast zijn er in Wijdemeren diverse monumentale panden en landgoederen te vinden, die getuigen van de rijke geschiedenis van de regio. Wijdemeren is ook een ideale woonplaats voor mensen die de rust en ruimte van het platteland waarderen, maar toch dichtbij de grote steden zoals Amsterdam en Utrecht willen wonen. Kortom, Wijdemeren is een gemeente met een unieke combinatie van natuur, cultuur en historie.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe lang duurt het voordat mijn website online staat?

Kan ik ook een webshop laten maken?

Zit ik vast aan een contract?

Ik heb al een website, kan ik dan makkelijk overstappen?

Algemeen

Hoeveel pagina's mag ik maken op mijn website?

Kunnen jullie de teksten voor mij schrijven?

Is mijn website straks mobielvriendelijk?

Waar vind ik mooie foto's voor mijn website?

Kan ik ook een WhatsApp integratie op mijn website krijgen?

Kan ik ook een LiveChat op mijn website krijgen?

CMS

Ik wil graag een WordPress website, kan dat?

Kan ik zelf mijn website aanpassen?

Ik heb geen tijd om mijn website bij te werken. Kan ik dit uitbesteden?

Ik heb al een website, kan ik dan makkelijk overstappen?