Slimme websitesoftware

Wordt het tijd voor een nieuwe website?

Wil je een website laten maken? Als je gebruik maakt van de slimme websitesoftware van Platform Pro, kun je al binnen twee weken online en je website veroudert nooit meer! Je website wordt gemaakt door een marketeer die snapt hoe je van websitebezoekers klanten maakt. Maar je kunt je website natuurlijk ook helemaal zelf maken.

Voordelen Platform Pro

Wij willen graag dat je tevreden bent met het eindresultaat. Wij zorgen er voor dat de website pas klaar is, wanneer jij tevreden bent.

Naast een mooie website wil je waarschijnlijk ook een winstgevende website. Dit heet conversie. Je wilt dat bezoekers uit bijvoorbeeld de omgeving Winterswijk niet alleen naar je website kijken, maar ook hun gegevens achterlaten, zodat jij contact kunt opnemen.

De wereld van "online" verandert elke dag. Nieuwe technieken komen uit. Denk aan een live chat of WhatsApp direct op je website. Ook Google verandert het zoekalgoritme. Of denk aan de verplichte cookiemelding. Veranderingen die handig zijn om op in te spelen. Met de "meegroeigarantie" van Platform Pro wordt je website hier automatisch op aangepast.

Bij Platform Pro word je ontzorgd in alles wat "gedoe" is. Dit is bijvoorbeeld alles wat technisch is. We helpen je eerst en daarna kijken we verder.

Offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Video: Kijk hoe het werkt

video afspelen

Meer klanten uit je website
De website software is zo ingericht dat je het maximale rendement uit je website haalt. Via slimme formulieren en slimme landingspagina's laten bezoekers gegevens achter op je website zodat jij contact met hen kunt opnemen. Daarnaast richten we een e-mailprogramma voor je in waarmee je een automatisch traject van e-mails kunt starten.

Razend snelle laadtijden
Uit onderzoek blijkt dat bezoekers maximaal zo'n 3 seconden willen wachten voordat de pagina is geladen. Als het langer duurt klikken ze je website weg. Het is dus belangrijk dat je website zo snel als mogelijk is. Als je gebruik maakt van onze website software gaat je website van 0 tot 100 in 1,5 seconde.

Zoekmachine vriendelijk
Je wilt natuurlijk dat je website goed gevonden wordt in Google. Daarom hebben we allerlei slimme technieken ingebouwd waarmee je kunt scoren in Google. En deze blijven we natuurlijk steeds toevoegen, want Google verandert regelmatig het algoritme. Deze veranderingen wordt automatisch aan je website toegevoegd.

Mooi op elk apparaat
Meer dan 50% van de bezoekers komt tegenwoordig op je website via hun smartphone. En dit aantal blijft jaarlijks stijgen. Bij Platform Pro is je website is automatisch mobielvriendelijk met onze slimme website software. Dit is ook erg belangrijk voor je vindbaarheid in Google.

Beveiligde SSL verbinding
Je website is beveiligd met een SSL-verbinding. Dit betekent dat er https:// voor je domeinnaam komt te staan. Hierdoor is de verbinding tussen de bezoeker en website veilig. Ook hecht Google hier waarde aan waardoor je positie in Google verbetert. 

Een helpdesk waar je blij van wordt
De kans dat je één of meer vragen over je website hebt is 100%. Het is dan fijn dat je goede support hebt die niet alleen je vragen beantwoord, maar je vraag ook proactief oplost. Stuk voor stuk zijn onze klanten erg tevreden over de support die ze krijgen bij vragen over hun website.

Inclusief snelle webhosting
De webhosting van je website is van grote invloed op de snelheid van je website. Goedkope webhosting zorgt ervoor dat je website traag laadt. Daarom is snelle webhosting ingegrepen bij Platform Pro. Zo garanderen we dat je website snel laadt.

Webshop
Maak je webshop in een handomdraai. De software van Platform Pro is helemaal afgestemd om snelheid en conversie. Ook is het mogelijk allerlei koppelingen te maken met externe systemen of de functionaliteiten uit te breiden. Dit maakt je webshop schaalbaar!

Platform ProNormale webdesigner
Geen hoge opstartkosten-
Nieuwe functies en innovaties-
Geoptimalseerd voor Google-
Webshop in een handomdraai-
Zelf je hele website aanpassen-
Snelle hosting inbegrepen-
Inclusief updates en support-
Professioneel design

Vragen?

Heb je een vraag? Of wil je gewoon even sparren? Dan kun je me bellen op 085 04 70 657 of mailen naar maurits@platformpro.nl

Even sparren over jouw website?

Korte belafspraak van zo'n 10  - 20 minuten om even te praten over jouw website en marketing. Gewoon vrijblijvend natuurlijk. 

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten zeggen

Andrea

Ik ben uitermate tevreden over Maurits en Platform Pro. Hij heeft een prachtige website voor me gebouwd en hij is super behulpzaam. Hij beantwoordt je vragen direct en is bereid de extra moeite voor je te doen. Ik ben 2 jaar op zoek geweest naar een goede webbouwer en ik raad Maurits van Platform Pro zeer aan. Maurits, super bedankt voor de prachtige website en je toegankelijkheid en hulp!

Marieke

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Platform Pro en ben blij dat ik het omzetten van mijn website aan hen heb uitbesteed. Maatwerk, snelle reacties op mails en vragen die ik heb. Er wordt pro actief meegedacht, korte lijnen en mijn vindbaarheid op zoekmachines is uitstekend. En dat voor een schappelijk prijs. Super !

Anja

Ik ben heel blij met m'n prachte site. Maurits is goed in het vertalen van je wensen. De website is gebruiksvriendelijk. Zelf bij houden is absoluut geen probleem. Bij vragen is Maurits beschikbaar. Dus een echter aanrader!!!!

Philip

Mijn ervaring met Maurits van Platform pro is super! Hij heeft een mooie webshop voor ons gemaakt. Doordat hij goed luistert naar de wensen van de klant en de lijntjes kort zijn, is het prettig om met hem samen te werken. Zelf kwam hij met uitstekende suggesties, waardoor het een mooie overzichtelijke site is geworden. Bedankt! Ik raad iedereen aan om voor Platform Pro te kiezen!