Wordt het tijd voor een nieuwe website?

Wil je een website laten maken? Als je gebruik maakt van de slimme websitesoftware van Platform Pro, kun je al binnen twee weken online en je website veroudert nooit meer! Je website wordt gemaakt door een marketeer die snapt hoe je van websitebezoekers klanten maakt. Maar je kunt je website natuurlijk ook helemaal zelf maken.

Voordelen Platform Pro

Wij willen graag dat je tevreden bent met het eindresultaat. Wij zorgen er voor dat de website pas klaar is, wanneer jij tevreden bent.

Naast een mooie website wil je waarschijnlijk ook een winstgevende website. Dit heet conversie. Je wilt dat bezoekers niet alleen naar je website kijken, maar ook hun gegevens achterlaten, zodat jij contact kunt opnemen. 

De wereld van "online" verandert elke dag. Nieuwe technieken komen uit. Denk aan een live chat of WhatsApp direct op je website. Ook Google verandert het zoekalgoritme. Of denk aan de verplichte cookiemelding. Veranderingen die handig zijn om op in te spelen. Met de "meegroeigarantie" van Platform Pro wordt je website hier automatisch op aangepast.

Bij Platform Pro word je ontzorgd in alles wat "gedoe" is. Dit is bijvoorbeeld alles wat technisch is. We helpen je eerst en daarna kijken we verder.

Demo aanvragen

Vul het formulier hieronder in en ontvang een demo website die je gratis 2 maanden kunt proberen zonder risico's.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Video: Kijk hoe het werkt

video afspelen

Meer klanten uit je website
De website software is zo ingericht dat je het maximale rendement uit je website haalt. Via slimme formulieren en slimme landingspagina's laten bezoekers gegevens achter op je website zodat jij contact met hen kunt opnemen. Daarnaast richten we een e-mailprogramma voor je in waarmee je een automatisch traject van e-mails kunt starten.

Razend snelle laadtijden
Uit onderzoek blijkt dat bezoekers maximaal zo'n 3 seconden willen wachten voordat de pagina is geladen. Als het langer duurt klikken ze je website weg. Het is dus belangrijk dat je website zo snel als mogelijk is. Als je gebruik maakt van onze website software gaat je website van 0 tot 100 in 1,5 seconde.

Zoekmachine vriendelijk
Je wilt natuurlijk dat je website goed gevonden wordt in Google. Daarom hebben we allerlei slimme technieken ingebouwd waarmee je kunt scoren in Google. En deze blijven we natuurlijk steeds toevoegen, want Google verandert regelmatig het algoritme. Deze veranderingen wordt automatisch aan je website toegevoegd.

Mooi op elk apparaat
Meer dan 50% van de bezoekers komt tegenwoordig op je website via hun smartphone. En dit aantal blijft jaarlijks stijgen. Bij Platform Pro is je website is automatisch mobielvriendelijk met onze slimme website software. Dit is ook erg belangrijk voor je vindbaarheid in Google.

Beveiligde SSL verbinding
Je website is beveiligd met een SSL-verbinding. Dit betekent dat er https:// voor je domeinnaam komt te staan. Hierdoor is de verbinding tussen de bezoeker en website veilig. Ook hecht Google hier waarde aan waardoor je positie in Google verbetert. 

Een helpdesk waar je blij van wordt
De kans dat je één of meer vragen over je website hebt is 100%. Het is dan fijn dat je goede support hebt die niet alleen je vragen beantwoord, maar je vraag ook proactief oplost. Stuk voor stuk zijn onze klanten erg tevreden over de support die ze krijgen bij vragen over hun website.

Inclusief snelle webhosting
De webhosting van je website is van grote invloed op de snelheid van je website. Goedkope webhosting zorgt ervoor dat je website traag laadt. Daarom is snelle webhosting ingegrepen bij Platform Pro. Zo garanderen we dat je website snel laadt.

Webshop
Maak je webshop in een handomdraai. De software van Platform Pro is helemaal afgestemd om snelheid en conversie. Ook is het mogelijk allerlei koppelingen te maken met externe systemen of de functionaliteiten uit te breiden. Dit maakt je webshop schaalbaar!

Platform ProNormale webdesignerNormale web designer
Geen hoge opstartkosten-
Nieuwe functies en innovaties-
Geoptimalseerd voor Google-
Webshop in een handomdraai-
Zelf je hele website aanpassen-
Snelle webhosting inbegrepen-
Updates en support inbegrepen-
Professioneel design

Vragen?

Heb je een vraag? Of wil je gewoon even sparren? Dan kun je me bellen op 085 04 70 657 of mailen naar [email protected]

Even sparren over jouw website?

Korte belafspraak van zo'n 10  - 20 minuten om even te praten over jouw website en marketing. Gewoon vrijblijvend natuurlijk. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten zeggen

Andrea

Ik ben uitermate tevreden over Maurits en Platform Pro. Hij heeft een prachtige website voor me gebouwd en hij is super behulpzaam. Hij beantwoordt je vragen direct en is bereid de extra moeite voor je te doen. Ik ben 2 jaar op zoek geweest naar een goede webbouwer en ik raad Maurits van Platform Pro zeer aan. Maurits, super bedankt voor de prachtige website en je toegankelijkheid en hulp!

Philip

Mijn ervaring met Maurits van Platform pro is super! Hij heeft een mooie webshop voor ons gemaakt. Doordat hij goed luistert naar de wensen van de klant en de lijntjes kort zijn, is het prettig om met hem samen te werken. Zelf kwam hij met uitstekende suggesties, waardoor het een mooie overzichtelijke site is geworden. Bedankt! Ik raad iedereen aan om voor Platform Pro te kiezen!

Joany

Fijn contact en goede ondersteuning. Ik kreeg snel reactie op mijn vragen. Ben erg blij met m'n site en krijg er veel positieve reacties op. Kan de site makkelijk zelf beheren, dat vond ik ook erg belangrijk.

Fleur

Mijn website is heel mooi geworden en werkt goed! Ik ben er erg tevreden mee. Het is heel prettig en snel schakelen met Maurits. Hij luistert naar mijn wensen, denkt mee, draagt oplossingen aan. Ik heb veel geleerd van zijn deskundigheid en het is voor mij een absolute meerwaarde dat ik zelf ook aanpassingen kan doen. Ik kan de diensten van Platform Pro zeer aanraden!

Annemarie

Achteraf vind ik het vooral jammer dat ik niet eerder bij Maurits terecht kwam voor mijn website en administratie. Het is sowieso altijd een zeer prettig contact - Maurits is kundig, enthousiast, maakt heldere afspraken die hij altijd na komt, en heeft frisse en goede ideeën. Ik ben erg blij met mijn website - ik verwijs er graag mensen heen- en ik kan er makkelijk zelf wat op aanpassen/toevoegen. Het systeem werkt intuïtief- je hoeft er geen ict-kenner voor te zijn.
Recent heeft hij in een handomdraai mijn facturatie-systeem geautomatiseerd. Dat scheelt mij veel uren vervelend werk en mijn facturen worden veel sneller betaald. Kortom: Van harte aanbevolen!

Wolfram

Platform Pro denkt met me mee en maakt waar wat het belooft, ook als het even tegen zit. Problemen en vragen worden direct opgepakt. Zoals ik gewend ben, kan ik nog steeds veel zelf doen. Technische zorgen worden me uit handen genomen, zodat ik me volledig op de content van de site kan richten.

Daan

Het opzetten van de nieuwe website was een zeer prettige ervaring. Maurits kan goed luisteren naar wat ik wil en is in staat dat met zijn eigen ideeën om te zetten in een mooie en praktische site. Zeer tevreden en kan Maurits aan raden.

Rebecca

Maurits van platform pro hielp me met overzetten van mijn website en alles wat eromheen kwam kijken. Hij is altijd vriendelijk en behulpzaam en denkt goed mee. Mijn website is in goede handen bij hem.

Matthijs

Maurits bedankt voor het snel en professioneel maken van mijn website! Ik maak al jaren sites voor klanten maar kwam nooit toe aan mijn eigen website. Eindelijk Maurits ingeschakeld en binnen een paar weken een super resultaat. Had ik dit maar veel eerder gedaan!

Anja

Ik ben heel blij met m'n prachte site. Maurits is goed in het vertalen van je wensen. De website is gebruiksvriendelijk. Zelf bij houden is absoluut geen probleem. Bij vragen is Maurits beschikbaar. Dus een echter aanrader!!!!

Michiel

De website software loopt goed. Site oogt mooi en is snel. Van te voren twijfelde ik of dat wel allemaal kon voor die prijs, maar het kon echt bleek. Vanaf het eerste contact ben ik blij met de heldere communicatie  over mijn wensen voor een nieuwe site. Fijn dat mijn site nu eindelijk ook op smartphones goed tot zijn recht komt. Op mijn vragen wordt adequaat en snel gereageerd.

Marieke

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Platform Pro en ben blij dat ik het omzetten van mijn website aan hen heb uitbesteed. Maatwerk, snelle reacties op mails en vragen die ik heb. Er wordt pro actief meegedacht, korte lijnen en mijn vindbaarheid op zoekmachines is uitstekend. En dat voor een schappelijk prijs. Super !

Lavina

Top service van Platform Pro. Er wordt gewerkt met goede software en goed met je meegedacht. Via mijn website kan ik ook iDeal, Creditcard en PayPal betalingen ontvangen en makkelijk video's toevoegen. Super blij mee. Hartstikke bedankt voor alles!

Bernarda

Wat ben ik blij dat ik mijn websitebeheer geregeld heb bij Maurits van PlatformPro. Ik ben heel tevreden over de goede service van Maurits. Hij stelt de juiste vragen, vraagt zonodig door en komt ook met heel goede ideeën , waar ik dan niet aan gedacht zou hebben. Daarbij vind ik het ook heel prettig dat Maurits qua kennis altijd up to date is. Zo is mijn website op zowel de laptop, tablet of smartphone altijd goed leesbaar. Ik krijg van cliënten te horen dat ze mijn website mooi en overzichtelijk vinden. 

Ilke

Wij zijn heel trots op onze mooie website. Maurits legt in ''Jip en Janneke' taal uit wat er allemaal moet gebeuren om de website tot stand te brengen. Hij is goed bereikbaar en heeft goed meegedacht over wat past bij onze site. Wij raden hem zeker aan!

Christa

Hartstikke blij met mijn mooie website! Het op afstand overleggen ging prima en Maurits heeft mijn wensen mooi weten te implementeren met een prachtig resultaat.

Jessica

Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik in het begin best even getwijfeld heb om te investeren in het laten bouwen van een website. Met als resultaat dat ik het eerst zelf wilde doen en bleef aanmodderen.

Door een lieve vriendin kwam ik bij Maurits terecht. Hij neemt je echt bij de hand en luistert goed. Legt dingen duidelijk uit en desnoods nog een keer 😉

Zijn kennis over marketing is zeker een voordeel. Maurits denkt met je mee in mogelijkheden, is goed bereikbaar en heeft een hele rustige benadering waardoor ik mij serieus genomen voelde in onze samenwerking. Het vertalen van bepaalde wensen heeft hij snel en netjes opgepakt.

Nu mijn website af is, is het verder aan mij om deze verder te optimaliseren. Dit is vooral nog veel ontdekken. Met de fijne gedachte dat ik altijd een beroep kan doen op de support van Platform Pro.

Al met al zeker een grote aanrader voor iedereen die een betrouwbare, professionele webbouwer zoekt.