Wordt het tijd voor een nieuwe website?

Wil je een website laten maken? Als je gebruik maakt van de service van Platform Pro, kun je al binnen twee weken online! Je website wordt gemaakt door een marketeer die snapt hoe je van websitebezoekers klanten maakt. Een effectieve website is net zo belangrijk als een mooie website.

Voordelen Platform Pro

100% tevredenheidsgarantie

Wij willen graag dat je tevreden bent met het eindresultaat. Wij zorgen er voor dat de website pas klaar is, wanneer jij tevreden bent.

Winstgevende website

Naast een mooie website wil je waarschijnlijk ook een winstgevende website. Dit heet conversie. Je wilt dat bezoekers niet alleen naar je website kijken, maar ook hun gegevens achterlaten, zodat jij contact kunt opnemen. 

Meegroeigarantie uniek

De wereld van "online" verandert elke dag. Nieuwe technieken komen uit. Denk aan een live chat of WhatsApp direct op je website. Ook Google verandert het zoekalgoritme. Of denk aan de verplichte cookiemelding. Veranderingen die handig zijn om op in te spelen. Met de "meegroeigarantie" van Platform Pro wordt je website hier automatisch op aangepast.

Geen gedoe

Bij Platform Pro word je ontzorgd in alles wat "gedoe" is. Dit is bijvoorbeeld alles wat technisch is. We helpen je eerst en daarna kijken we verder.

Gratis offerte

Kijk hoe het werkt

Meer klanten uit je website
De website software is zo ingericht dat je het maximale rendement uit je website haalt. Via slimme formulieren en slimme landingspagina's laten bezoekers gegevens achter op je website zodat jij contact met hen kunt opnemen. Daarnaast richten we een e-mailprogramma voor je in waarmee je een automatisch traject van e-mails kunt starten.

Razend snelle laadtijden
Uit onderzoek blijkt dat bezoekers maximaal zo'n 3 seconden willen wachten voordat de pagina is geladen. Als het langer duurt klikken ze je website weg. Het is dus belangrijk dat je website zo snel als mogelijk is. Als je gebruik maakt van onze website software gaat je website van 0 tot 100 in 1,5 seconde.

Zoekmachine vriendelijk
Je wilt natuurlijk dat je website goed gevonden wordt in Google. Daarom hebben we allerlei slimme technieken ingebouwd waarmee je kunt scoren in Google. En deze blijven we natuurlijk steeds toevoegen, want Google verandert regelmatig het algoritme. Deze veranderingen wordt automatisch aan je website toegevoegd.

Mooi op elk apparaat
Meer dan 50% van de bezoekers komt tegenwoordig op je website via hun smartphone. En dit aantal blijft jaarlijks stijgen. Bij Platform Pro is je website is automatisch mobielvriendelijk met onze slimme website software. Dit is ook erg belangrijk voor je vindbaarheid in Google.

Beveiligde SSL verbinding
Je website is beveiligd met een SSL-verbinding. Dit betekent dat er https:// voor je domeinnaam komt te staan. Hierdoor is de verbinding tussen de bezoeker en website veilig. Ook hecht Google hier waarde aan waardoor je positie in Google verbetert. 

Een helpdesk waar je blij van wordt
De kans dat je één of meer vragen over je website hebt is 100%. Het is dan fijn dat je goede support hebt die niet alleen je vragen beantwoord, maar je vraag ook proactief oplost. Stuk voor stuk zijn onze klanten erg tevreden over de support die ze krijgen bij vragen over hun website.

Inclusief snelle webhosting
De webhosting van je website is van grote invloed op de snelheid van je website. Goedkope webhosting zorgt ervoor dat je website traag laadt. Daarom is snelle webhosting ingegrepen bij Platform Pro. Zo garanderen we dat je website snel laadt.

Vragen?

Heb je een vraag? Of wil je gewoon even sparren? Dan kun je me bellen op 085 04 70 657 of mailen naar maurits@platformpro.nl

Even praten over jouw website?

Korte belafspraak van zo'n 10  - 20 minuten om even te praten over jouw website en marketing. Gewoon vrijblijvend natuurlijk.