Wat klanten zeggen over Platform Pro

Bekijk hieronder wat klanten zeggen van Platform Pro. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan.

Wat klanten zeggen

Andrea

Ik ben uitermate tevreden over Maurits en Platform Pro. Hij heeft een prachtige website voor me gebouwd en hij is super behulpzaam. Hij beantwoordt je vragen direct en is bereid de extra moeite voor je te doen. Ik ben 2 jaar op zoek geweest naar een goede webbouwer en ik raad Maurits van Platform Pro zeer aan. Maurits, super bedankt voor de prachtige website en je toegankelijkheid en hulp!

Philip

Mijn ervaring met Maurits van Platform pro is super! Hij heeft een mooie webshop voor ons gemaakt. Doordat hij goed luistert naar de wensen van de klant en de lijntjes kort zijn, is het prettig om met hem samen te werken. Zelf kwam hij met uitstekende suggesties, waardoor het een mooie overzichtelijke site is geworden. Bedankt! Ik raad iedereen aan om voor Platform Pro te kiezen!

Joany

Fijn contact en goede ondersteuning. Ik kreeg snel reactie op mijn vragen. Ben erg blij met m'n site en krijg er veel positieve reacties op. Kan de site makkelijk zelf beheren, dat vond ik ook erg belangrijk.

Fleur

Mijn website is heel mooi geworden en werkt goed! Ik ben er erg tevreden mee. Het is heel prettig en snel schakelen met Maurits. Hij luistert naar mijn wensen, denkt mee, draagt oplossingen aan. Ik heb veel geleerd van zijn deskundigheid en het is voor mij een absolute meerwaarde dat ik zelf ook aanpassingen kan doen. Ik kan de diensten van Platform Pro zeer aanraden!

Annemarie

Achteraf vind ik het vooral jammer dat ik niet eerder bij Maurits terecht kwam voor mijn website en administratie. Het is sowieso altijd een zeer prettig contact - Maurits is kundig, enthousiast, maakt heldere afspraken die hij altijd na komt, en heeft frisse en goede ideeën. Ik ben erg blij met mijn website - ik verwijs er graag mensen heen- en ik kan er makkelijk zelf wat op aanpassen/toevoegen. Het systeem werkt intuïtief- je hoeft er geen ict-kenner voor te zijn.
Recent heeft hij in een handomdraai mijn facturatie-systeem geautomatiseerd. Dat scheelt mij veel uren vervelend werk en mijn facturen worden veel sneller betaald. Kortom: Van harte aanbevolen!

Wolfram

Platform Pro denkt met me mee en maakt waar wat het belooft, ook als het even tegen zit. Problemen en vragen worden direct opgepakt. Zoals ik gewend ben, kan ik nog steeds veel zelf doen. Technische zorgen worden me uit handen genomen, zodat ik me volledig op de content van de site kan richten.

Daan

Het opzetten van de nieuwe website was een zeer prettige ervaring. Maurits kan goed luisteren naar wat ik wil en is in staat dat met zijn eigen ideeën om te zetten in een mooie en praktische site. Zeer tevreden en kan Maurits aan raden.

Rebecca

Maurits van platform pro hielp me met overzetten van mijn website en alles wat eromheen kwam kijken. Hij is altijd vriendelijk en behulpzaam en denkt goed mee. Mijn website is in goede handen bij hem.

Matthijs

Maurits bedankt voor het snel en professioneel maken van mijn website! Ik maak al jaren sites voor klanten maar kwam nooit toe aan mijn eigen website. Eindelijk Maurits ingeschakeld en binnen een paar weken een super resultaat. Had ik dit maar veel eerder gedaan!

Anja

Ik ben heel blij met m'n prachte site. Maurits is goed in het vertalen van je wensen. De website is gebruiksvriendelijk. Zelf bij houden is absoluut geen probleem. Bij vragen is Maurits beschikbaar. Dus een echter aanrader!!!!

Michiel

De website software loopt goed. Site oogt mooi en is snel. Van te voren twijfelde ik of dat wel allemaal kon voor die prijs, maar het kon echt bleek. Vanaf het eerste contact ben ik blij met de heldere communicatie  over mijn wensen voor een nieuwe site. Fijn dat mijn site nu eindelijk ook op smartphones goed tot zijn recht komt. Op mijn vragen wordt adequaat en snel gereageerd.

Marieke

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Platform Pro en ben blij dat ik het omzetten van mijn website aan hen heb uitbesteed. Maatwerk, snelle reacties op mails en vragen die ik heb. Er wordt pro actief meegedacht, korte lijnen en mijn vindbaarheid op zoekmachines is uitstekend. En dat voor een schappelijk prijs. Super !

Lavina

Top service van Platform Pro. Er wordt gewerkt met goede software en goed met je meegedacht. Via mijn website kan ik ook iDeal, Creditcard en PayPal betalingen ontvangen en makkelijk video's toevoegen. Super blij mee. Hartstikke bedankt voor alles!

Bernarda

Wat ben ik blij dat ik mijn websitebeheer geregeld heb bij Maurits van PlatformPro. Ik ben heel tevreden over de goede service van Maurits. Hij stelt de juiste vragen, vraagt zonodig door en komt ook met heel goede ideeën , waar ik dan niet aan gedacht zou hebben. Daarbij vind ik het ook heel prettig dat Maurits qua kennis altijd up to date is. Zo is mijn website op zowel de laptop, tablet of smartphone altijd goed leesbaar. Ik krijg van cliënten te horen dat ze mijn website mooi en overzichtelijk vinden. 

Ilke

Wij zijn heel trots op onze mooie website. Maurits legt in ''Jip en Janneke' taal uit wat er allemaal moet gebeuren om de website tot stand te brengen. Hij is goed bereikbaar en heeft goed meegedacht over wat past bij onze site. Wij raden hem zeker aan!

Christa

Hartstikke blij met mijn mooie website! Het op afstand overleggen ging prima en Maurits heeft mijn wensen mooi weten te implementeren met een prachtig resultaat.

Jessica

Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik in het begin best even getwijfeld heb om te investeren in het laten bouwen van een website. Met als resultaat dat ik het eerst zelf wilde doen en bleef aanmodderen.

Door een lieve vriendin kwam ik bij Maurits terecht. Hij neemt je echt bij de hand en luistert goed. Legt dingen duidelijk uit en desnoods nog een keer 😉

Zijn kennis over marketing is zeker een voordeel. Maurits denkt met je mee in mogelijkheden, is goed bereikbaar en heeft een hele rustige benadering waardoor ik mij serieus genomen voelde in onze samenwerking. Het vertalen van bepaalde wensen heeft hij snel en netjes opgepakt.

Nu mijn website af is, is het verder aan mij om deze verder te optimaliseren. Dit is vooral nog veel ontdekken. Met de fijne gedachte dat ik altijd een beroep kan doen op de support van Platform Pro.

Al met al zeker een grote aanrader voor iedereen die een betrouwbare, professionele webbouwer zoekt.

Machteld

Heel blij dat we een samenwerking zijn aangegaan met Maurits om een mooie website voor ons bedrijf te ontwikkelen. We zijn heel tevreden met het eindresultaat én het proces er naar toe. De ondersteuning van Maurits was professioneel, snel en plezierig. Hij dacht vakkundig mee over de doorvertaling van onze wensen. Ik gun anderen een gelijksoortige ervaring dus kan een samenwerking met Maurits zeker aanbevelen!

Offerte