Wat klanten zeggen over Platform Pro

Bekijk hieronder wat klanten zeggen van Platform Pro. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan.

Andrea

Ik ben uitermate tevreden over Maurits en Platform Pro. Hij heeft een prachtige website voor me gebouwd en hij is super behulpzaam. Hij beantwoordt je vragen direct en is bereid de extra moeite voor je te doen. Ik ben 2 jaar op zoek geweest naar een goede webbouwer en ik raad Maurits van Platform Pro zeer aan. Maurits, super bedankt voor de prachtige website en je toegankelijkheid en hulp!

Philip

Mijn ervaring met Maurits van Platform pro is super! Hij heeft een mooie webshop voor ons gemaakt. Doordat hij goed luistert naar de wensen van de klant en de lijntjes kort zijn, is het prettig om met hem samen te werken. Zelf kwam hij met uitstekende suggesties, waardoor het een mooie overzichtelijke site is geworden. Bedankt! Ik raad iedereen aan om voor Platform Pro te kiezen!

Joany

Fijn contact en goede ondersteuning. Ik kreeg snel reactie op mijn vragen. Ben erg blij met m'n site en krijg er veel positieve reacties op. Kan de site makkelijk zelf beheren, dat vond ik ook erg belangrijk.

Fleur

Mijn website is heel mooi geworden en werkt goed! Ik ben er erg tevreden mee. Het is heel prettig en snel schakelen met Maurits. Hij luistert naar mijn wensen, denkt mee, draagt oplossingen aan. Ik heb veel geleerd van zijn deskundigheid en het is voor mij een absolute meerwaarde dat ik zelf ook aanpassingen kan doen. Ik kan de diensten van Platform Pro zeer aanraden!

Annemarie

Achteraf vind ik het vooral jammer dat ik niet eerder bij Maurits terecht kwam voor mijn website en administratie. Het is sowieso altijd een zeer prettig contact - Maurits is kundig, enthousiast, maakt heldere afspraken die hij altijd na komt, en heeft frisse en goede ideeën. Ik ben erg blij met mijn website - ik verwijs er graag mensen heen- en ik kan er makkelijk zelf wat op aanpassen/toevoegen. Het systeem werkt intuïtief- je hoeft er geen ict-kenner voor te zijn.
Recent heeft hij in een handomdraai mijn facturatie-systeem geautomatiseerd. Dat scheelt mij veel uren vervelend werk en mijn facturen worden veel sneller betaald. Kortom: Van harte aanbevolen!

Wolfram

Platform Pro denkt met me mee en maakt waar wat het belooft, ook als het even tegen zit. Problemen en vragen worden direct opgepakt. Zoals ik gewend ben, kan ik nog steeds veel zelf doen. Technische zorgen worden me uit handen genomen, zodat ik me volledig op de content van de site kan richten.

Daan

Het opzetten van de nieuwe website was een zeer prettige ervaring. Maurits kan goed luisteren naar wat ik wil en is in staat dat met zijn eigen ideeën om te zetten in een mooie en praktische site. Zeer tevreden en kan Maurits aan raden.

Rebecca

Maurits van platform pro hielp me met overzetten van mijn website en alles wat eromheen kwam kijken. Hij is altijd vriendelijk en behulpzaam en denkt goed mee. Mijn website is in goede handen bij hem.

Anouk

Ik ben heel tevreden over de service en support van Platform Pro. Er is goed en pro-actief met ons meegedacht bij het ontwikkelen van onze website. De communicatie is laagdrempelig en prettig. Ik ben dan ook zeer tevreden met het eind resultaat; een mooie overzichtelijke website waar we veel complimenten over krijgen.

Matthijs

Maurits bedankt voor het snel en professioneel maken van mijn website! Ik maak al jaren sites voor klanten maar kwam nooit toe aan mijn eigen website. Eindelijk Maurits ingeschakeld en binnen een paar weken een super resultaat. Had ik dit maar veel eerder gedaan!

Carina

Platform Pro heeft het onderhoud van mijn website overgenomen. Dit gebeurde op een plezierige manier. Het meedenken, anticiperen op mijn wensen, de goede bereikbaarheid en de professionele uitvoering zorgen ervoor dat ik blij ben dat ik de keuze heb gemaakt om gebruik te maken van de diensten van Platform Pro.

Muriël

Maurits is een rots in de digitale branding. Communiceert helder, denkt mee en is super snel in zijn reacties. Geen abracadabra termen, maar begrijpelijke taal. In 'no-time' een goed werkende website waar zelf makkelijk mee te werken is. En kom je iets tegen waar je niet uitkomt nagenoeg alles is te vinden in de hulpvideo's: ideaal.

Machteld

Heel blij dat we een samenwerking zijn aangegaan met Maurits om een mooie website voor ons bedrijf te ontwikkelen. We zijn heel tevreden met het eindresultaat én het proces er naar toe. De ondersteuning van Maurits was professioneel, snel en plezierig. Hij dacht vakkundig mee over de doorvertaling van onze wensen. Ik gun anderen een gelijksoortige ervaring dus kan een samenwerking met Maurits zeker aanbevelen!

Levi

Maurits van Platform Pro heeft zich bewezen als een uitzonderlijke website maker. Zijn klantvriendelijkheid en vriendelijkheid zijn ongeëvenaard. Vanaf het allereerste contact was Maurits bereid om te luisteren naar mijn wensen en behoeften, en hij ging zelfs verder door actief te zoeken naar manieren om mijn visie te realiseren.

Wat echt indruk op me maakte, was Maurits' bereidheid om te helpen, zelfs buiten het gebied van de website. Ik kon alles vragen, van technische details tot advies over online marketing, en hij stond altijd klaar met deskundig advies en praktische hulp.

Een ander aspect dat Maurits onderscheidt, is zijn toewijding aan klanttevredenheid. Hij weigerde de website af te ronden totdat ik 100% tevreden was. Dit niveau van toewijding aan kwaliteit en perfectie is echt bewonderenswaardig en gaf me het vertrouwen dat mijn website in goede handen was.

Tot slot, als je op zoek bent naar een betaalbare maatwerk website van hoge kwaliteit, kan ik Maurits van Platform Pro van harte aanbevelen. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid en toewijding aan klanttevredenheid maken hem een echte aanrader voor iedereen die een website van topkwaliteit wil zonder de hoofdprijs te betalen.

Anja

Ik ben heel blij met m'n prachte site. Maurits is goed in het vertalen van je wensen. De website is gebruiksvriendelijk. Zelf bij houden is absoluut geen probleem. Bij vragen is Maurits beschikbaar. Dus een echter aanrader!!!!

Michiel

De website software loopt goed. Site oogt mooi en is snel. Van te voren twijfelde ik of dat wel allemaal kon voor die prijs, maar het kon echt bleek. Vanaf het eerste contact ben ik blij met de heldere communicatie  over mijn wensen voor een nieuwe site. Fijn dat mijn site nu eindelijk ook op smartphones goed tot zijn recht komt. Op mijn vragen wordt adequaat en snel gereageerd.

Marieke

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Platform Pro en ben blij dat ik het omzetten van mijn website aan hen heb uitbesteed. Maatwerk, snelle reacties op mails en vragen die ik heb. Er wordt pro actief meegedacht, korte lijnen en mijn vindbaarheid op zoekmachines is uitstekend. En dat voor een schappelijk prijs. Super !

Lavina

Top service van Platform Pro. Er wordt gewerkt met goede software en goed met je meegedacht. Via mijn website kan ik ook iDeal, Creditcard en PayPal betalingen ontvangen en makkelijk video's toevoegen. Super blij mee. Hartstikke bedankt voor alles!

Erwin

Erg tevreden over het resultaat van de website. Het contact met Maurits en zijn ideeën in combinatie met de wensen voor het maken van de website vond ik prettig.

Goede bereikbaarheid en snel reactie. Heldere communicatie.

Veel mogelijkheden om de website zelf aan te kunnen passen en
duidelijke uitleg over hoe je dit kunt doen. Daardoor erg gebruiksvriendelijk.

Dus zeker aan te raden!

Bernarda

Wat ben ik blij dat ik mijn websitebeheer geregeld heb bij Maurits van PlatformPro. Ik ben heel tevreden over de goede service van Maurits. Hij stelt de juiste vragen, vraagt zonodig door en komt ook met heel goede ideeën , waar ik dan niet aan gedacht zou hebben. Daarbij vind ik het ook heel prettig dat Maurits qua kennis altijd up to date is. Zo is mijn website op zowel de laptop, tablet of smartphone altijd goed leesbaar. Ik krijg van cliënten te horen dat ze mijn website mooi en overzichtelijk vinden. 

Ilke

Wij zijn heel trots op onze mooie website. Maurits legt in ''Jip en Janneke' taal uit wat er allemaal moet gebeuren om de website tot stand te brengen. Hij is goed bereikbaar en heeft goed meegedacht over wat past bij onze site. Wij raden hem zeker aan!

Christa

Hartstikke blij met mijn mooie website! Het op afstand overleggen ging prima en Maurits heeft mijn wensen mooi weten te implementeren met een prachtig resultaat.

Jessica

Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik in het begin best even getwijfeld heb om te investeren in het laten bouwen van een website. Met als resultaat dat ik het eerst zelf wilde doen en bleef aanmodderen.

Door een lieve vriendin kwam ik bij Maurits terecht. Hij neemt je echt bij de hand en luistert goed. Legt dingen duidelijk uit en desnoods nog een keer 😉

Zijn kennis over marketing is zeker een voordeel. Maurits denkt met je mee in mogelijkheden, is goed bereikbaar en heeft een hele rustige benadering waardoor ik mij serieus genomen voelde in onze samenwerking. Het vertalen van bepaalde wensen heeft hij snel en netjes opgepakt.

Nu mijn website af is, is het verder aan mij om deze verder te optimaliseren. Dit is vooral nog veel ontdekken. Met de fijne gedachte dat ik altijd een beroep kan doen op de support van Platform Pro.

Al met al zeker een grote aanrader voor iedereen die een betrouwbare, professionele webbouwer zoekt.

Tjebbo

Ik heb niet veel met/kennis over software en heb dus niet zo veel te zeggen over wat en hoe het werkt. Ik kan wel zeggen dat ik tevreden ben met het resultaat en dat Maurits alle afspraken is nagekomen. Ook ben ik heel erg tevreden over Maurits zijn servicegerichtheid, het meedenken en de bereikbaarheid.

Offerte