Gratis 14 dagen de slimme websitesoftware proberen

De slimme websitesoftware van Platform Pro is perfect om snel en goedkoop landingspagina's, marketingfunnels en een slimme website te maken die hoog scoren in Google.

  • Pagina ontwerper met templates
  • Onbeperkt pagina's, blogs, kennisbanken en interne links
  • Formulieren en e-mail koppelingen
  • Inclusief snelle hosting
  • WhatsApp integratie
  • Makkelijk reviews verzamelen
  • Koppeling 6000+ apps

Bij je slimme website ontvang je onbeperkte technische support en je krijgt toegang toegang tot een kennisbank met veel video's hoe je je website kunt aanpassen naar wens. 

Start jouw gratis proefperiode

Hidden
Akkoord
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het testen is 14 dagen gratis en vrijblijvend.

Andrea

Ik ben uitermate tevreden over Maurits en Platform Pro. Hij heeft een prachtige website voor me gebouwd en hij is super behulpzaam. Hij beantwoordt je vragen direct en is bereid de extra moeite voor je te doen. Ik ben 2 jaar op zoek geweest naar een goede webbouwer en ik raad Maurits van Platform Pro zeer aan. Maurits, super bedankt voor de prachtige website en je toegankelijkheid en hulp!

Philip

Mijn ervaring met Maurits van Platform pro is super! Hij heeft een mooie webshop voor ons gemaakt. Doordat hij goed luistert naar de wensen van de klant en de lijntjes kort zijn, is het prettig om met hem samen te werken. Zelf kwam hij met uitstekende suggesties, waardoor het een mooie overzichtelijke site is geworden. Bedankt! Ik raad iedereen aan om voor Platform Pro te kiezen!

Marieke

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Platform Pro en ben blij dat ik het omzetten van mijn website aan hen heb uitbesteed. Maatwerk, snelle reacties op mails en vragen die ik heb. Er wordt pro actief meegedacht, korte lijnen en mijn vindbaarheid op zoekmachines is uitstekend. En dat voor een schappelijk prijs. Super !

Anja

Ik ben heel blij met m'n prachte site. Maurits is goed in het vertalen van je wensen. De website is gebruiksvriendelijk. Zelf bij houden is absoluut geen probleem. Bij vragen is Maurits beschikbaar. Dus een echter aanrader!!!!